Nyheter

 

Idag (17/9) genomfördes ett elmätarbyte i vår lokal på Smältverksgatan vilket troligen orsakat störningar i ComHems sändningar.  KabelTVnätet är inget som samfälligheten rår över, men vi har anmält felet och hoppas det åtgärdas så fort som möjligt. 

Vi har också skrivit på vår hemsida: "Com Hem upphör med sina analoga sändningar 8 september. Det går att ställa om till digital mottagning på TV-appartaten." 

Hej alla,

Om ni såg några underliga ljus måndag kväll (7/9) var det vår anltade leverantör som testade olika slags beslysning. Efter beslut på årstämman har styrelsen genast tagit sig an uppgiften att förbättra belysningen i vårt område. En upphandling har skett och lekplatserna kommer att prioriteras. 

Hälsningar Styrelsen 

 

 

Till medlemmar i Plåtverkets Samfällighetsförening

Hej alla,

Nu har protokoll från årsstämman och adresslista för den nyvalda styrelsen delats ut i alla brevlådor. Dessa handlingar finns även på vår hemsida under Om Föreningen/Ekonomi-årsstämma.

Meddelandet är det första som sänds genom nyhetsverktyget på vår nya hemsida. (Det har även sänts som test genom vår vanliga webbmail). För att läsa allt behöver ni vara inloggade med uppgifter ni fått tidigare.

Hör gärna av er till oss med frågor på

Hälsningar Styrelsen för Plåtverkets Samfällighetsförening