Nyheter

Hej alla medlemmar!

Arbetet med att förbättra belysning på våra cykelvägar och lekparkerna har påbörjats och kommer fortgå närmaste veckorna.

På grund av detta arbete så kommer cykelvägen mellan Smältverksgatan 141 och 143, mellan Smältverksgatan 13 och 15 och lekparkerna Plåtverksgatan och Smältverksgatan att vara delvis avstängda.

Arbetet har påbörjats att reparera skadorna som vi upptäckte på samfällighetslokalen Plåtverksgatan 30A (grävning, gjutning, murning). Även under detta arbete kommer lekparken Plåtverksgatan att vara delvis avstängd.

/Adnan

 

Hej alla,

Om ni såg några underliga ljus måndag kväll (7/9) var det vår anltade leverantör som testade olika slags beslysning. Efter beslut på årstämman har styrelsen genast tagit sig an uppgiften att förbättra belysningen i vårt område. En upphandling har skett och lekplatserna kommer att prioriteras. 

Hälsningar Styrelsen 

 

 

Till medlemmar i Plåtverkets Samfällighetsförening

Hej alla,

Nu har protokoll från årsstämman och adresslista för den nyvalda styrelsen delats ut i alla brevlådor. Dessa handlingar finns även på vår hemsida under Om Föreningen/Ekonomi-årsstämma.

Meddelandet är det första som sänds genom nyhetsverktyget på vår nya hemsida. (Det har även sänts som test genom vår vanliga webbmail). För att läsa allt behöver ni vara inloggade med uppgifter ni fått tidigare.

Hör gärna av er till oss med frågor på

Hälsningar Styrelsen för Plåtverkets Samfällighetsförening