Du och din familj hälsas välkommen till Plåtverkets Samfällighetsförening. De som bor inom samfällighetens område är automatiskt medlem i föreningen.
Att vara medlem i en samfällighet innebär även vissa skyldigheter. Det är viktigt att du sätter dig in i vad detta innebär.  

Om du den senaste tiden har flyttat in eller ut från vår förening ber vi dig kontrollera att anmälan om ägarbyte skickats till styrelsen. Det underlättar om ägarbyten meddelas så snart som möjligt för att viktig information till nya medlemmar ska komma fram och att rätt mottagare finns på de avgiftsavier Riksbyggen skickar ut.

Blankett för anmälan av ägarbyte finns att ladda ner här: Ägarbyte blankett 2022.pdf (som pdf)

Ägarbyte blankett 2022.doc  (som wordfil)

När du flyttar in får du en sammanställning av viktig information från styrelsen. Den informationen och lite mer finner du här på hemsidan. Men du behöver en inloggning för att ta del av dessa sidor. Uppgifter för inloggning finns i det meddelande du får från styrelsen vid inflyttning. 

Du är givetvis välkommen att ställa frågor till styrelsens ordförande eller annan styrelsemedlem om någon fråga skulle dyka upp.

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen för Plåtverkets Samfällighetsförening