Parkeringsförbud

Observera att det enligt beslut på årsstämman gäller parkeringsförbud på alla våra gator sedan hösten 2019.

 

  

Bildresultat för parkering

 

På årsstämman 2017 togs beslut om att ta bort 24 timmars regeln för parkeringsplatserna vid Smältverksgatan och Plåtverksgatan. Detta för att i huvudsak ge möjlighet för våra gäster att parkera flera dagar vid besök hos oss.

Följande gäller från 1 juni 2017:

Giltigt parkeringskort skall lämnas synligt i framrutan på fordon.

Parkering är tillåten för personbil klass 1 och 2 (klass 2 är personbilar med så kallat bostadsutrymme = vissa husbilar, se www.transportstyrelsen.se och sök på ditt reg.nr. om du är osäker)

Parkering är tillåten alla dagar  och är intetidsbegränsad.

Parkering är ej tillåten för fordon som är avställda.

Efterföljs inte parkeringsreglerna enligt gällande skyltning, kommer parkeringsbolaget Avarn Security att ta ut en kontrollavgift på 700 kr av fordonsägaren.

Eventuella invändningar ska göras till Hojab Parkeringsservice, 169 81 Solna, tel 08-735 29 99, mån-fre 08-17. Styrelsen har ingen rätt att avgöra ett bestridande. 

Alla fastigheter i Plåtverkets Samfällighet har rätt till 2 st parkeringskort och dessa följer sedan med fastigheten. Det innebär att vid ev. försäljning överlämnas korten till den nya fastighetsägaren. Skulle ett parkeringskort tappas bort så kostar det 500 kronor att få ett nytt kort.

Vi hoppas att alla gäster och boende ser positivt till förändringen att kunna parkera i några dagar i sträck. VI hoppas alla tar ett eget ansvar att följa de regler vi har i föreningen.

Det betyder att vi inte parkerar längs våra trånga gator utan utnyttjar våra två parkeringsplatser samt att vi inte använder parkeringsplatserna som uppställningsplatser för bilar/husbilar under en längre tid.

 

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen